ADVOCATEN IN HAARLEM

Advocaten en advocatenkantoren vinden in Haarlem op rechtsgebied

advocateninhaarlem.nl

Meijer en Sarin Advocaten
Meijer en Sarin Advocaten Haarlem
 

Meijer en Sarin Advocaten
Verspronckweg 1
2023 BA Haarlem
Tel.: 023 5347156
Fax: 023 5316258
www.mesadvocaten.nl

Meijer en Sarin Advocaten is een advocatenkantoor voor particulieren, ZZP’ers en het MKB. De vier advocaten van Meijer & Sarin zijn gespecialiseerd in onder andere het aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, bank– en effectenrecht, beslag en executie, bestuursrecht, consumentenrecht, echtscheiding, erfrecht, gewelds- en zedenzaken, huurrecht, incasso’s binnen- en buitenland, letselschade, pensioenrecht, personen- en familierecht, sociaal zekerheidsrecht, strafrecht, verbintenissenrecht, verkeersrecht, verzekeringsrecht en vreemdelingenrecht.

Meijer en Sarin Advocaten spreekuren

De spreekuren bij Meijer & Sarin zijn gratis en vallen op de volgende dagen:
Elke maandag van 16.00 tot 17.00 uur in de bibliotheek Haarlem Oost, Leonard Springerlaan 5, Haarlem.
Elke donderdag van 16.00 tot 19.00 uur in de bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32, Haarlem.
Elke maandag, woensdag en donderdag van 17.00 tot 18.00 uur in het kantoor van Meijer & Sarin advocaten op de Verspronckweg 1, 2023 BA, Haarlem.
Elke dinsdag spreekuur aansprakelijkheidskwesties en letselschade (maar desgewenst kunnen er ook andere kwesties aan de orde worden gesteld) van 17.00 tot 19.00 uur in het kantoor van Meijer & Sarin advocaten op de Verspronckweg 1, 2023 BA, Haarlem.

Voor meer informatie of het maken of veranderen van een afspraak bel: 023 5347156.

Meijer & Sarin advocaten zijn 24 uur per dag online bereikbaar.

Sinds 1 januari 2014 mag de advocatuur zaken op letselschadegebied aannemen op basis van ‘no cure no pay’. Ook Meijer & Sarin Advocaten bieden deze mogelijkheid aan naast de reeds bestaande constructies. Zij zullen u alvorens deze afspraak met u te maken uitgebreid informeren over de inhoudelijke aspecten van zo’n regeling en de voor- en nadelen ten opzichte van andere constructies in uw specifieke geval.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands