ADVOCATEN IN HAARLEM

Advocaten en advocatenkantoren vinden in Haarlem op rechtsgebied

advocateninhaarlem.nl

van Wassenaer Wytema Letselschade advocaten & Mediation
Hotels Knokke boeken
Hotels Knokke boeken
Hotels Knokke boeken
van Wassenaer Wytema Letselschade advocaten & Mediation Haarlem
 

van Wassenaer Wytema Letselschade advocaten & Mediation
Kleine Houtweg 113
2012 CE Haarlem
Tel.: +31(0)23 8200692 - Fax: 023 8200691
www.vanww.nl

Van Wassenaer Wytema Letselschade advocaten & Mediation biedt rechtshulp aan slachtoffers en nabestaanden van ongevallen en medische fouten. Bent u slachtoffer van een ongeval, fout product of medische fout dan begeleiden de gedreven letselschade advocaten van Van Wassenaer Wytema u door deze vaak ongemakkelijke en emotionele situatie. Zij doen dit op een persoonlijke en betrokken manier en streven naar de best mogelijke schadevergoeding. Daarbij zoeken zij niet alleen naar compensatie in geld, maar ook naar andere manieren om uw situatie zo veel mogelijk te verzachten. Dit alles doen ze als het kan in goed overleg met de aansprakelijke partij, en als het nodig is via de rechter.

Geertruid van Wassenaer en Evert Wytema zijn twee ervaren advocaten in de letselschadepraktijk. Zij zijn beiden al ruim een kwart eeuw werkzaam in de advocatuur en zijn niet bang om nieuwe wegen te bewandelen en creatieve oplossingen toe te passen.

Van Wassenaer Wytema beschikt daarbij over een ruim netwerk van professionals, die zij bij het traject kunnen inschakelen als dat nodig is. U kunt daarbij denken aan arbeidsdeskundigen, medisch adviseurs en rekenkundigen.

Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met mr. G. van Wassenaer of mr. E. Wytema door te bellen met 023 8200690 of 06 53696273 of per email.

Hotels Knokke boeken
Hotels Knokke boeken
Hotels Knokke boeken
| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands