ADVOCATEN IN HAARLEM

Advocaten en advocatenkantoren vinden in Haarlem op rechtsgebied

advocateninhaarlem.nl

Bootsma De Rouwe advocaten
Bootsma De Rouwe Advocaten
 

Bootsma De Rouwe Advocaten
Wagenweg 66
2012 NG Haarlem
Tel.: 023 5421160
Fax: 023 5314407
www.bradvocaten.nl

De advocaten van BootsmaDeRouwe Advocatenkantoor zijn gespecialiseerd in familierecht, scheidingsrecht en mediation (bemiddeling). De advocaten van BootsmaDeRouwe zullen altijd proberen om een geschil middels advisering, onderhandeling of bemiddeling te voorkomen.

De echtscheidingdsadvocaten van BootsmaDeRouwe zijn ook mediators, scheidingsbemiddelaars, wat wil zeggen dat zij als onafhankelijke bemiddelaars tussen partijen die gaan scheiden zullen bemiddelen om zo een oplossing te vinden waarin beide partijen zich kunnen vinden. Dit gebeurt zonder tussenkomst van een rechter, of in sommige gevallen in opdracht van een rechter. Lukt mediation echter niet, dan zullen de echtscheidingsadvocaten één van de partijen graag vertegenwoordigen en de zaak tot een goed einde trachten te brengen via advies, ondersteuning of met procederen.

Ook voor ondernemers is het tijdig inschakelen van een echtscheidingsadvocaat ofwel een familierecht advocaat zeer belangrijk omdat tijdens de scheiding ook de zakelijke belangen in het geding komen. U komt dan niet voor verrassingen te staan bij de rechter. Daarom doen ondernemers er verstandig aan om de gevolgen van het familierecht op de onderneming vooraf in kaart te brengen.

BootsmaDeRouwe Advocaten: duidelijke taal, transparant, integer en uw probleem is hun zaak.

BootsmaDeRouwe Advocaten beschikt over een uitgebreid netwerk van onder meer notarissen, fiscalisten, accountants en psychologen.

Voor vragen of meer informatie bel: 023 5421160 of mail Bootsma De Rouwe Advocaten

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands